Drijvers en verhoogde vloeren

De panelen van de computervloer bestaan uit verschillende materialen.

De computervloer bestaat uit een structuur die over de ondergrond wordt gelegd en waaronder makkelijk elektrische kabels, telefoonkabels, alarmen en overige kabels en leidingen kunnen worden weggewerkt, die over het algemeen gebruikt worden in kantoren, winkels en werkomgevingen. Daarom worden computervloeren vooral gebruikt in nieuwe gebouwen of in renovaties waar grote ontwerpflexibiliteit en een makkelijke inspectie van de grondinstallaties vereist is.

Door middel van verstelbare dragers en metalen dwarsliggers die de verhoogde structuur vormen, worden de panelen van de computervloer op de structuur gelegd, zonder dat er lijm nodig is of lang en duur metselwerk, waardoor zo het volgende kan worden gegarandeerd:

  • gemak bij inspectie van de ondergrond
  • vereenvoudigd onderhoud van de installaties in de ondergrond
  • akoestische en thermische isolering door middel van de tussenvloer tussen de grond en de computervloer
  • maximale renovatievrijheid in de bovenliggende ruimte, omdat er geen leidingen en kanalen liggen

PANELEN

De panelen van de computervloer bestaan uit verschillende materialen.

  • De gres porcellanato tegel die dienst doet als bovenbekleding. Refin levert heel bestendige gres porcellanato tegels, die makkelijk schoon te maken zijn en beschikbaar zijn in verschillende formaten (over het algemeen 60×60) en met verschillende kleuren en afwerkingen.
  • Het centrale deel van de plaat bestaat uit materiaal van een hoge dichtheid, normaal gesproken houtconglomeraat of calciumsulfaten.
  • Zijkant en onderafwerking.

De computervloeren die worden gerealiseerd met grestegels van Ceramiche Refin zijn de ideale oplossing voor iedereen die de hoogste resistentie zoekt in combinatie met schoonmaakgemak, elegantie en typisch Italiaans design.