Italiaanse tegels

100% Made in Italy

Italiaanse tegels

Made in Italy” is voor ons niet slechts een kwestie van stijl, maar een productiemodel dat expressiviteit, voortgekomen uit onze geschiedenis en cultuur, verenigt met arbeidsethiek, kenmerkend voor de Italiaanse traditie van de verwerkende industrie. Daarom hebben wij de ethische code ondertekend met betrekking tot Made in Italy. Deze is opgesteld door de Raad van Bestuur van Confindustria Ceramica, waarmee wij helderheid geven omtrent de oorsprong van onze producten.

Tegels van Italiaanse kwaliteit

Ceramiche Refin heeft een productiecapaciteit van meer dan 8 miljoen vierkante meter per jaar en beschikt over geavanceerde machines voor de realisering van de grafische afwerking en de post-bewerkingsactiviteiten en tevens over een laboratorium dat zich voortdurend wijdt aan onderzoek om nieuwe technologische en esthetische oplossingen te vinden. Alle fases van het productieproces zijn onderhevig aan rigoureuze kwaliteitscontroleprocedures en de buitengewone kwaliteitsnormen van onze producten worden bewezen door de meest prestigieuze internationale certificaties. 

 

Milieuvriendelijk Italiaanse tegels

Het constante onderzoek naar nieuwe mogelijkheden voor de technologie om de industriële productie compatibeler te maken met het milieu waarin onze kinderen zullen opgroeien: dat is onze Green-filosofie. Wij zetten ons in om producten te ontwikkelen die weinig impact op het milieu hebben en die steeds efficiëntere en doeltreffendere duurzame bouwontwerpen een impuls kunnen geven.