Keukentegels

Keuken Vloertegels

Een rijpe smaak die steeds verder geraffineerd wordt, maar niet wordt beïnvloed door de mode die steeds sneller door onze maatschappij heenschieten.

Een functionele ruimte, die tegelijkertijd een oase van gastvrijheid is: de keuken, het middelpunt van elk huis, verlegt steeds meer zijn grenzen tot in de living. Het is de ruimte waar alle andere omgevingen in huis en het leven van de mensen die er wonen om draaien. Op maat gemaakte, multitasking ruimten, om in te wonen maar ook om te laten zien, worden zo het toneel van het “samen leven”: daarom is het belangrijk dat bij het kiezen van de materialen rekening wordt gehouden met efficiencystandaards, zonder af te zien van stijl.

Dankzij de buitengewone technische prestaties van keramiek als het gaat om hygiëne, gebruiksgemak, sterkte en duurzaamheid, is dit materiaal ideaal voor de oppervlakken in de keuken.

Behalve dat het niet-poreus en volkomen waterdicht is, is gres porcellanato bestand tegen alle vlekken, ook die van zure en vette ingrediënten van voedingsmiddelen. Schoonmaken is mogelijk met zelfs de meest agressieve chemische producten, zodat de maximale hygiëne en goede reinigbaarheid ook worden gewaarborgd indien tegels van dit materiaal als werkvlak worden gebruikt. Daarnaast is het brandwerend, dus ook perfect voor het keukenblad en de muren in de buurt van het fornuis.

Om deze redenen zijn tegels van gres porcellanato perfect geschikt voor de vloer, wanden en werkvlakken in de keuken.

Dankzij de grote keuze aan leverbare formaten, afwerkingen, texturen en kleuren kunnen met gres porcellanato van Refin keukenvloeren en -wanden worden gerealiseerd met gepersonaliseerde oplossingen. Hierbij kunnen de trends van het moment worden gevolgd en is perfecte aanpassing mogelijk aan elke woninginrichtingstijl.

De vele esthetische varianten, plus de opmerkelijke flexibiliteit om samenstellingen te maken met de Refin-collecties, geven de keuken karakter – om dit vertrek in huis, dat steeds flexibeler en social is, in alle dimensies aan te passen aan de persoonlijke smaak.

Van de meer klassieke en traditionele keuzes tot en met industriële moods, van scenografische suggesties tot en met minimalistisch designs: Refin heeft natuurlijk hout en kostbaar marmer, metropolitaans cement en geoxideerd metaal, grafische vormen met een sterke visuele impact of met delicate patronen omgezet in keramiek. Ontdek hier het aanbod aan keukentegels van gres porcellanato die Refin heeft gecreëerd om de ruimte maximaal te benutten en te voldoen aan iedere smaak en stilistische behoefte.