Badkamertegels

Badkamer Vloertegels

Badkamer tegels die bijna voelbare emoties en gevoelens interpreteren, geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor de kleuren en vormen van de natuur.

Vaak een hybride ruimte, die tegelijkertijd werd gebruikt voor andere functies. Tegenwoordig echter wordt de badkamer niet meer gezien als een secundaire ruimte in huis die maar beter verborgen gehouden kan worden, maar is het een ruimte die een steeds belangrijkere plaats inneemt in het woonproject en worden de smaak en stijl die in het hele interieur zijn gebruikt hier coherent voortgezet.

 Afwerkingen en inrichtingen worden de laatste jaren niet alleen meer gekozen volgens esthetische beoordelingen, behalve natuurlijk praktische aspecten en efficiënte in het gebruik, maar steeds meer gedicteerd door emotionele aspecten die worden beïnvloed door moderne trends die de “badkamer” steeds meer zien als een ruimte die bedoeld is voor welzijn en relax.

De keuze van de vloer- en wandtegels is dus net zo bepalend als die van de inrichtingselementen om bij te dragen aan het scheppen van de gewenste sfeer in de badkamer, en deze te transformeren in de zone in huis die is bedoeld voor wellness en lichaamsverzorging.

Geheel waterdicht, hygiënisch en uiterst gemakkelijk schoon te maken, is gres porcellanato de ideale oplossing voor de vloeren en wanden van de badkamer. Door deze eigenschappen geniet dit materiaal de voorkeur boven andere materialen in omgevingen waar water en damp aanwezig zijn. Keramiek absorbeert bijvoorbeeld geen vocht en onaangename geuren, wat de luchtkwaliteit bevordert. Daarnaast kunnen de oppervlakken worden schoongemaakt met zelfs de meest agressieve reinigingsmiddelen waardoor de maximale hygiëne wordt gewaarborgd. Gres in de badkamer kan dus gemakkelijk andere materialen vervangen, zoals hout, natuursteen of metalen, met een buitengewoon realistisch esthetisch effect en met de toegevoegde waarde van technische prestaties die in de loop der tijd constant blijven.

Refin biedt een ruime keuze aan badkamertegels van gres porcellanato met hout-, natuursteen- en metaaleffect, of andere grafische effecten en gedifferentieerde texturen. Het kleurenpalet wordt geboden op oppervlakken met verschillende afwerkingen, glad, soft, mat en gestructureerd, en omvat een uitgebreid assortiment kleurnuances, van neutrale tinten tot en met de meest levendige en uitgesproken kleuren. Bovendien wordt elke collectie geboden in vele formaten, van de kleinste, traditionele formaten tot en met grote platen, en verrijkt met mozaïeken en decoratieve motieven – wat resulteert in maximale personaleringsmogelijkheden van de badkamer.

Download hier de speciale catalogus voor badkamers en ontdek het aanbod aan badkamertegels in gres porcellanato met steen- of houteffect van Ceramiche Refin