Porcelain tiles for hotel and retail

Retail and Hotel interior flooring and wall coverings

The wide range of porcelain wall and floor tiles offered by Ceramiche Refin has been designed to optimise the multiple styles of contemporary architecture not only in residential contexts but also and above all in commercial projects.

Retail spaces and environments dedicated to hospitality and catering are the types of developments in which Refin ceramic tiles are most widely used internationally, chosen for the excellent value and innovation achieved in the aesthetic appeal as well as in technological and production processes.

De brede waaier aan producten van gres porcellanato voor vloeren en wanden die wordt geboden door Ceramiche Refin, is ontwikkeld om de vele hedendaagse architectonische stijlen te ondersteunen, niet alleen in wooncontexten maar ook en vooral voor ontwerpen in de commerciële sector.

Retail- en horeca-omgevingen zijn de soorten toepassingen waarvoor de keramiek van Refin op internationaal niveau veel wordt gebruikt. De keuze wordt altijd gemotiveerd

door de uitstekende kwaliteit en innovaties die niet alleen bereikt zijn in de esthetiek, maar ook in de technologische en productieprocessen.

In retail- en hospitality-omgevingen vervullen de technische prestaties van materialen een nog belangrijkere rol, omdat ze een zeer goede belastingsbestendigheid en slipvastheid moeten hebben, maar ook hygiënisch, veilig en vuurvast moeten zijn en praktisch en gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Het aanbod Refin-tegels van gres porcellanato voor retail- en hospitality-toepassingen vormt niet alleen het perfecte antwoord op deze eisen dankzij de buitengewone technische performance van gres, maar waarborgt ook een enorme creatieve vrijheid dankzij de ruime keuze aan formaten, afwerkingen, grafische vormen en kleuren, alsook een buitengewoon esthetisch rendement.

Blader door de gallery van retail- en hospitality-projecten en ontdek de prestigieuze Italiaanse en internationale merken die de gesofisticeerde smaak van Refin-tegels hebben gekozen om hun identiteit te representeren en commerciële ruimten te valoriseren.