Maatwerk Dikke Tegels

Maatwerk Dikke Tegels

Dikke Tegels voor Openbare en Hoogfrequente Projecten

Dankzij onze uitgebreide ervaring in het veld is Noi di Refin een leider in de productie van porseleinen tegels die zijn ontworpen om de meest extreme omstandigheden te weerstaan.

Onze oplossingen zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van grootschalige projecten, met wereldwijde consultancy en ondersteuning. Onze tegelcollecties zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, van 10,5 tot 18 mm, en bieden superieure weerstand tegen statische en dynamische belastingen, continu voetverkeer, trillingen, stoten, vocht, vorst en thermische schokken, zonder afbreuk te doen aan de esthetiek.

Het antislipoppervlak van onze tegels zorgt voor een veilige vloeroplossing in elke omgeving, waarbij het risico op uitglijden tot een minimum wordt beperkt. Bovendien maken hun bestendigheid tegen chemicaliën en corrosieve stoffen ze ideaal voor veeleisende industriële en commerciële omgevingen.

Voor meer informatie en om te ontdekken hoe we uw ruimtes kunnen verbeteren met duurzame en esthetisch verfijnde oplossingen, nodigen we u uit om ons contactformulier in te vullen.

Contact

Start with a solid base. Fill in the form to request all the information.

* Verplichte velden

Ik heb het privacybeleid gelezen en begrepen

U kunt uw voorkeuren wijzigen en u op elk moment uitschrijven door te schrijven naar privacy@refin.it