Porselein met Harseffect

De tegelcollecties van gres porcellanato met harseffect interpreteren de gespatelde, minimalistische oppervlakken van continue harsvloeren met een hogere technische inhoud dankzij de buitengewone performance van gres porcellanato. Sterk en duurzaam, en bovendien geschikt voor elke soort toepassing binnens- en buitenshuis, onderscheiden de tegels van gres porcellanato met harseffect zich door hun oppervlakken van vlakke of […]

De tegelcollecties van gres porcellanato met harseffect interpreteren de gespatelde, minimalistische oppervlakken van continue harsvloeren met een hogere technische inhoud dankzij de buitengewone performance van gres porcellanato.

Sterk en duurzaam, en bovendien geschikt voor elke soort toepassing binnens- en buitenshuis, onderscheiden de tegels van gres porcellanato met harseffect zich door hun oppervlakken van vlakke of soms onregelmatige consistentie, gespateld of gewolkt, met afwisselend lichte en donkere tinten en glanzende en matte effecten, gelijk aan de uiterlijke bijzonderheden van hars.

Ze zijn bedoeld voor een hedendaags publiek dat minimalistische en creatieve oplossingen wenst, die visuele interesse en expressiviteit weten toe te voegen aan architectonische ruimten – zonder af te zien van de hardheid en het gebruiksgemak die alleen keramiek kan bieden.

Met de grote platen van gres porcellanato met harseffect kan hetzelfde continue effect van harsvloeren en -wanden worden bereikt omdat er minimale voegen aanwezig zijn en de platen daarnaast het esthetische rendement van de oppervlakken imiteren. Maar bovenal kunnen ze kunnen ongelimiteerd worden gebruikt in woon-, commerciële en openbare ruimten, dankzij de technische performance die alleen gres kan bieden.

Gres porcellanato is ecologisch, hygiënisch en veilig aangezien het ook bij brand geen giftige stoffen afgeeft, en gemakkelijk te reinigen omdat het geen vlekken absorbeert. Verder is het buitengewoon goed bestand tegen betreding, belastingen en schurende krachten, zodat het ook perfect geschikt is in drukke ruimten.

De tegels van gres porcellanato met harseffect van Refin, bijvoorbeeld uit de collectie CREOS, interpreteren de esthetische bijzonderheden van gespateld hars met licht bewegende, onregelmatige texturen. Hiermee worden oppervlakken van groot formaat geboden, sober en met een moderne elegantie, die tegelijkertijd gebruiksgemak, hygiëne en de maximale levensduur garanderen in elke toepassingsomgeving.