Ceramiche Refin S.p.A.

Ceramiche Refin S.p.A.

WE SHAPE EMOTIONS

Ons merkdoel: leefruimtes over de hele wereld opnieuw te bekleden met de schoonheid en het gevoel van het Italiaanse design, met volledige inachtneming van de doelstellingen van de onderneming en de plaats waar we te gast zijn.

Wie we zijn en wat ons leidt. Ceramiche Refin werd in 1962 opgericht en sinds 1998 maken wij deel uit van Gruppo Concorde, een van ‘s werelds belangrijkste groepen in de tegelindustrie.

Wij zijn altijd voorlopers geweest.  We hebben ons op de wereldmarkt voor de creatie van gres porcellanato-oppervlakken kunnen onderscheiden door door de jaren heen te anticiperen op trends en innovaties.

Door middel van een unieke en creatieve op maat gemaakte aanpak die Italiaanse smaak, knowhow, ambachtelijke experimenten en voortdurende technologische innovatie combineert, bieden wij de wereld van de binnenhuisarchitectuur een breed assortiment oplossingen. 

 

Ambachtelijk hart: het laboratorium

Is een broeikas van ideeën, een technologische werkplaats waar de mens met zijn genialiteit en vakmanschap nog steeds in het middelpunt staat. Het is het kloppende hart dat onze collecties voedt, ontwerpt en vormgeeft, dankzij het talent van een multidisciplinair team. Hier zoeken onze Tile Designers naar inspiratie in de perfecte imperfectie van de natuur en de kunst, om deze creatief vorm te geven in nieuw materiaal.

Technologisch hart: de fabriek

Is de plaats waar onze creativiteit dankzij de meest geavanceerde technologieën die op de markt voorhanden zijn tot leven komt. Het streven naar voortdurende innovatie vertaalt zich in ultramoderne faciliteiten en steeds verdere modernisering om altijd het hoogste niveau van technologie en duurzaamheid te handhaven.