SET-IN: droog zelflegsysteem voor indoor

SET-IN  bestaat uit een plaat in geëmailleerde grès  Refin waarop een onderbekleding in  kork wordt aangebracht met een dikte van 2 mm en een schokdempende omtrekafwerking in ABS met een dikte van 0,6 mm.

De onderbekleding is gemaakt uit een laag kork. De bekleding garandeert een belangrijke  rangeer-functie en bevordert de geluidsisolatie. SET-IN is onbrandbaar en is bestand tegen wasmiddelen en scheikundige agenten.

De omtrekafwerking in ABS heeft een belangrijke schokdempende bekleding, vermindert de omtrekwrijving tussen de aanliggende platen en bevordert het optillen van de platen eens dat de vloer is gelegd.

SET-IN wordt rechtstreeks gelegd op voorbestaande, industriële, woonst- of verhoogde oppervlakken. Vereist geen gebruik van lijm of plamuur, maakt het leggen snel  en gemakkelijk en vermindert de kosten van het leggen. De bevloering  kan onmiddellijk belopen worden en kan op gelijk welk ogenblik verwijderd en terug gebruikt worden.

SET-IN is de ideale oplossing om de bevloering van een plaats te renoveren zonder het voorbestaande oppervlak aan te tasten, zoals bijvoorbeeld voor de herstrukturering van winkels, gehuurde lokalen of gebouwen.

VOORDELEN

–         Gemakkelijk te leggen zonder lijm noch plamuur

–         Vermindert de tijden en de kosten van het leggen

–         Onmiddellijk beloopbaar

–         Beschadigt de voorbestaande bevloering niet

–         Kan verwijderd en terug gebruikt worden

–         Onbrandbaar, bestand tegen schimmel, wasproducten en scheikundige agenten

–         Beschikbaar voor alle collecties Refin in de formaten 30×60, 60×60, 75×75, 45×90, 90×90, 60×120.