Voyager

Take a journey

Met de collectie Voyager begeleidt Refin ons op een reis die in de stad Genua en haar haven begint. Genua was vroeger een belangrijke handelsstad waar ontdekkingsreizigers, gelukzoekers en handelsreizigers inscheepten om naar de nieuwe wereld, Amerika, af te reizen.

Refin heeft voor de collectie inspiratie opgedaan in de haven van Genua door de metalen dragers van beweegbare bruggen en platforms op te halen, die oud waren geworden en verroest door het zout en de tijd.

De reis wordt overzee voortgezet op ontdekking van de Victoriaanse gebouwen, die de stadsarchitectuur van Noord-Amerika kenmerkten met hun grote ramen, ruime veranda’s en rijkelijk met geometrische of bloemmotieven gedecoreerde tegels, die de plafonds van de salons uit dat tijdperk bedekten.

De collectie Voyager is ontstaan uit de herontdekking van deze materialen, die de architectonische elementen uit het verleden op tegels overbrengen en de aantrekkingskracht van het avontuur en de bekoring van de lange reizen van de afgelopen eeuwen bevatten.

Progetti

Voor meer informatie

* Verplichte velden

Catalogus

L'invio di cataloghi cartacei è riservato solo ai professionisti previa visita da parte di un nostro incaricato commerciale.