Twist

De collectie Twist, die door Arianna Lelli Mami en Chiara di Pinto, creative director van Studiopepe voor Ceramiche Refin is ontworpen, is geïnspireerd op weefsel, opgevat in de ruimste zin van het woord: weefsel als stof, vlechtwerk, mat. Verschillende, maar aanvullende dessins met een uniek concept.

Weefsel is de fysieke oervorm van de vereniging. Het perfecte en steeds herhaalde vlechtwerk van ketting en inslag, x-en y-as, de ruimtelijke coördinaten waarop het geometrische, cartesische systeem is gebaseerd. De geometrie is ook een leidend concept van deze collectie: door het snijden en de verdelingen die direct op het tegeloppervlak zijn verwezenlijkt, worden de geometrische combinaties zo goed als oneindig.

De collectie omvat twee groepen dessins – Tailor en Tatami – in vijf verschillende kleuren: een herinterpretatie van het klassieke wit en zwart, twee halve tinten grijs en beige en een “terracotta/cipria”. De decoratietegel Tangram, die alleen verkrijgbaar is in het dessin Tailor, in een tweekleurige variant wit en zwart, maakt de collectie af.

Projecten

Voor meer informatie

* Verplichte velden

Catalogus

Het otvangen van papieren catalogi is voorbehouden aan professionals uit het veld die door onze verkoopvertegenwoordigers worden bezocht.