Ceramiche Refin op Material Xperience 2013

Ceramiche Refin op Material Xperience 2013
Van 4 tot 9 februari 2013 – Jaarbeurs Utrecht – Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht
Kubus nr. 95

Van 4 tot 9 februari, Material Xperience 2013, hét jaarlijkse materiaalevenement voor architecten en andere creatieve professionals.

Schrijf je hier gratis in

Ceramiche Refin is exposant op deze beurs en zal hier de collecties Cromie, Frame en Design Industry uitstallen. Na de lancering in Italië in de herfst 2012 werden deze collecties nu al positief ontvangen door klanten en designers.

CROMIE: 4 kleuren familie heeft het volgens de NCS – Natural Color System ® © georganiseerd om de kleuren op een strategishe manier te gebruiken waneer de project-planning ideeën worden gebruikt in fruitteelt, om vervolgens volledig gebruik te maken van potentiële keramishe tegels.

DESIGN INDUSTRY is de nieuwe multi material collectie met urban uitstraling, geïnspireerd op hedendaagse architectuurtrends. Deze collectie creëert twee soorten oppervlakken in een breed gamma aan formaten en kleuren, voor een maximale conceptvrijheid.

In de collectie FRAME zijn grafische tekens de uitdrukking van hypermoderne keramische technologie. Zo ontstaan krachtige decoratieve oppervlakken geïnspireerd op materie, objecten en ideeën afkomstig uit de traditie een nieuwe interpretatie van keramische vloeren in een hedendaags kleedje.


News in evidenza