Ceramiche Refin op ARCHITECT@WORK Kortrijk 2013

Ceramiche Refin op Architect@Work 2013 Kortrijk Xpo
de 25 en 26 de april 2013, met zijn eigen stand (hal 5 – stand 203).
Doorniksesteenweg 216 – 8500 Kortrijk (B)

U kan rekenen op onze aanwezigheid op “Architect@Work” op 25 en 26 april zal ons team u verwelkomen te Kortrijk (Expo Paleis – stand 203)

Ceramiche Refin is exposant op deze beurs en zal hier de collecties Larix, Frame en Design Industry uitstallen. Na de lancering in Italië in de herfst 2012 werden deze collecties nu al positief ontvangen door klanten en designers.

Larix: Warme aanblik van hout gecombineerd met de praktische voordelen en bestendigheid van grès porcellanato in de collectie LARIX, geïnspireerd op de lariks houtessentie, die veelvuldig gebruikt wordt in woningen in de traditionele Alpenstijl.

DESIGN INDUSTRY is de nieuwe multi material collectie met urban uitstraling, geïnspireerd op hedendaagse architectuurtrends. Deze collectie creëert twee soorten oppervlakken in een breed gamma aan formaten en kleuren, voor een maximale conceptvrijheid.

In de collectie FRAME zijn grafische tekens de uitdrukking van hypermoderne keramische technologie. Zo ontstaan krachtige decoratieve oppervlakken geïnspireerd op materie, objecten en ideeën afkomstig uit de traditie een nieuwe interpretatie van keramische vloeren in een hedendaags kleedje.

Wij hopen u weldra te mogen begroeten.


News in evidenza