Ceramiche Refin S.p.A. wordt bekroond op de European Design Awards

De collectie FRAME van Ceramiche Refin S.p.A., ontworpen door Studio FM Milano, wint de Silver Prize op de European Design Awards, de jaarlijkse Europese onderscheiding ter bekroning van de hoogtepunten uit de sectoren grafisch design, illustratie en digitaal design.

Frame realiseert als primeur een uniek en integraal samenspel: de grafische kunst van ultramoderne digitale technologieën uitgewerkt op gres porcellanato. Dit project vertolkt zich in zeer decoratieve oppervlakken, geïnspireerd op materie, objecten en ideeën uit het verleden.

European Design Awards

Dit is de eerste maal dat digitale decoratietechnologieën voor keramiek worden toegepast in een innovatief product, dat het concept van tegelvloeren beslist in een nieuw kleedje stopt.

De jury van de European Design Awards bestaat uit vertegenwoordigers van de belangrijkste Europese design vakbladen: redacteurs en gespecialiseerde critici die beroepshalve instaan voor identificatie van excellenties uit de designwereld en voor promotie en communicatie ervan op internationaal vlak.

Zij worden steeds bijgestaan door een waarnemer aangesteld door de International Council of Graphic Design Associations, de wereldwijde organisatie van professionals uit de visuele communicatie, ter garantie van de strikte toepassing van het reglement.

Ceramiche Refin S.p.A. komt met FRAME gegrond terecht op de lijst van referentieproducten die de vlag voor Italiaans design hoog dragen in de ganse wereld.


News in evidenza