Nordik, de nieuwe Refin-collectie

Nordik, de nieuwe Refin-collectie

Nordik geeft aan de hand van de keramiek een interpretatie aan de oorspronkelijk Scandinavische steenachtige materialen, die deel uitmaken van de in de Noord-Europese landen diepgewortelde architectonische traditie en die nu ook steeds meer voorkomen in de binnenhuisontwerpen.

De nieuwe Refin-collectie draagt de atmosfeer en charme uit die zo typisch zijn voor de noordelijke streken die Refin geïnspireerd hebben, en die weer worden opgeroepen door middel van elegantie en gematigd minimalisme die hun oorsprong vinden in evenwichtige grafische elementen met natuurlijke kleurschakeringen. Wie naar de lichte en donkere kleuren, koudere grijsgradaties en warme nuances beige en gebruineerde kleuren kijkt, krijgt het idee naar het licht en betoverende onnavolgbare landschappen te kijken.

Nordik copper

Nordik geeft uitdrukking aan de voor Zweden en de Scandinavische regio’s kenmerkende woonstijlen en haar esthetische waarde is geheel in lijn met de meest actuele tendensen van het interieur design: dit maakt van Nordik de ideale oplossing voor de inrichting waarmee voldaan wordt aan de meest wijdverspreide ontwerpbehoeftes zowel binnen de publieke als de residentiële sector.


News in evidenza