Workshops en evenementen

Workshops en evenementen

De meest exclusieve congressen en evenementen

Refin Ceramiche is sinds 2003 bezig met de organisatie van workshops, evenementen en gratis congressen over architectuur, keramisch materiaal en over materiaal dat speciaal is bedacht voor ontwerpers, en evenementen over design bij belangrijke manifestaties in Italië en in het buitenland.

EVENEMENTEN
De evenementen zijn happenings die liggen tussen design, kunst, mode en entertainment, omlijst door de bekoorlijke omgevingen zoals de Triennale van Milaan of de galerij van hedendaagse kunst van Bologna. Het creatielab van Refin Ceramiche DesignTaleStudio, heeft in het verleden al samen mogen werken met internationale beroemdheden zoalsElio Fiorucci, Michele De Lucchi, Karim Rashid, Sandra Bermudez, Satyendra Pakhalè.

Materiaal en architectuur
De congressen “Materiaal & Architectuur” zijn al jaren een moment waarop kennis kan worden gemaakt met belangrijke designers zoals Mario Botta, Guido Canali, Aldo Cibic, Mario Cucinella, Michele De Lucchi, Alessando Mendini, Marc Sadler, Matteo Thun en vele anderen. Een mooie gelegenheid om het gebruik van keramisch materiaal, en meer, in de huidige architectuur nog eens goed te bekijken en om nieuwe ideeën op te doen voor projecten van de meest prestigieuze namen.

Beurzen
Refin Ceramiche is altijd te vinden bij alle belangrijke internationale beurzen voor bouw, design en inrichting. Van Cersaie tot Mosbuild, van 100% Design tot Coverings, onze stands zijn altijd prettig verrassend voor de bezoekers.